onsdag 26 maj 2010

Jag kan leva med det!

Jag har gjort det! Yes, nu är det klart.

- Jag är fri ifrån glasögon och linser!

Under måndagen den 25 maj så genomgick jag en FS Lasik operation hos Memira i Eskilstuna. Operationen var klar på bara ett par minuter, fick vila ögonen under kvällen hos min vän Emelie som snällt ställde upp och tog hand om mig. Redan på natten till tisdagen så kunde jag se. På återbesöket tisdag förmiddag så visade det sig att jag hade fått bättre syn på ögonen efter min operation än vad jag tidigare hade med linser/glasögon.

- Jag fick bättre syn utan glasögon!!! Fattar ni, helt otroligt lyckat :)

Jag är så enormt glad och lyckligt över att jag fattade beslutet, efter väldigt många år av vilja men allt för mycket velande. När jag väl bestämde mig så gick det som sagt på ett par minuter. Värt varenda krona. Jag är till och med ovan på morgonen över att inte behöva gå in på toaletten och sätta in linser för att kunna se, efter över 15år med linser/glasögon. Men jag kan leva med det. En helt ny värld av möjligheter har öppnat upp sig för mig.

- Jag kan verkligen leva med att kunna se!!!

Tacksam :)

torsdag 13 maj 2010

Tänk när världen är lite mer CUF!

Jag är så glad och stolt över Centerpartiets Ungdomsförbund! Det har precis varit öppning för förbundsstämman i Stockholm på Clarion Hotell, och jag kan meddela att det ligger en hel del förväntning och förhoppning över att detta kan bli den bästa stämman på många många år!

CUF:are som är taggade till tusen, som tar debatten med vänsterblocket på skolor kommer till stämman med stort självförtroende. För de talar om att det börjar hända något. Människor som tidigare pratade om att rösta på vänstersidan i svensk politik säger att de nu ska rösta på Alliansen.

Känns också riktigt bra efter gårdagskvällens föreläsning kring personligt personvalskampanjande. Fick väldigt gott betyg av deltagarna, som kände att denna kreativa föreläsning som jag planerat fick dom att tänka i nya banor och vilja driva egen personvalskampanj. Fantastiskt!

Deltagarna bestod i huvudsak av CUF:are som kommer att vara engagerade i val till kommun, landsting, riksdag. Kreativitet är nyckelorden och att våga driva sin personvalskampanj fullt ut, våga tro på sig själv och sina idéer och kunna förklara varför som jag gör detta.

Imorse så vaknade jag oerhört tidigt, 04.12. Gick upp och duschade för att sen gå ner till hotellets restaurang. Väl där så gick jag igenom föreläsningen från igår och de ca 200 Post-It lappar som deltagarna flitigt skrivit ner kampanjidéer och framgångssagor på. Alla idéer redovisas på därför.nu under fliken idébank.

Speciellt en lapp fick mig faktiskt att fälla en stolthetens tår.

- Min succé är när jag ser mina tankar påverka världen! Min s

Med CUF är det möjligtnär jag ser att mina tankar påverkar världen

måndag 10 maj 2010

därför.nu

Ikväll så händer det!

jag lanserar därför.nu som är din och min sajt för ett mer personligt personvalskampanjande, kalla det valkampanj 2.0 om du så vill. Det viktiga är dock att det är ett brinnande engagemang i grunden som lyser igenom, som smittar av sig och som bidrar till samhällsutvecklingen!

Därför.nu

söndag 2 maj 2010