tisdag 9 september 2008

25 deltagare i Politikerskolan!

Just nu är det 25st som anmält sig till politikerskolan - vilket är helt fantastiskt kul!
En bra utbildningsmöjlighet, hårt arbete och god marknadsföring gör resultat vilket känns underbart. Nu hoppas jag att intresset fortsätter så att vi når vår målsättning om 40st deltagare i denna omgång. Förhoppningsvis så är det väldigt många fler som är intresserade av att delta vilket är positiva bekymmer - då får vi köra en politikerskola redan nästa år :)

Idag har det varit en intensiv dag. Kom precis hem ifrån månadsmöte med Centerpartiet. Ett möte där förtroendevalda ledamöter i nämnder och styrelser berättar vad som händer i just deras nämn och vi diskuterar hur man kan lösa olika typer av frågor. Givetvis så är den som är intresserad och nyfiken på Centerpartiet välkommen att delta på mötet.
Mötet börjar kl 19 andra tisdagen varje månad.

Det har också varit Kommunstyrelsen arbetsutskott idag. Det är det varje tisdag kl 08.30 i rådhuset. i dag diskuterade vi bland annat min motion om att ta tillvara på Köpings tingshus. En motion som majoriteten inte hade något intresse att stödja, inte ens intresse att undersöka möjligheten att hyra fastigheten. Voteringssiffror 2-3.
Den andra frågan handlar om vi ska bebygga grönområdet vid kraftvägen. Det visade sig att jag var ensam i den församlingen om åsikten att det är en dålig idé att bebygga aktuellt område. Voteringsiffror 1-4.

Nu har jag en intressant hemläxa som jag ska börja på att skriva på. En affärsidé/plan som ska redovisas imorgon på entreprenörskapsutbildningen. Ibland räcker inte tiden riktigt till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar