onsdag 14 november 2007

Pressmeddelande!

PRESSMEDDELANDE
CENTERPARTIETS UNGDOMSFÖRBUND I VÄSTMANLAND

2007-11-14


Solidaritet: Nu tar vi tillbaka ordet och innebörden!

Vänstern har haft monopol på Solidaritet alltför länge. Det är dags att visa dem vad verklig solidaritet innebär. Därför drar Centerpartiets Ungdomsförbund idag igång sin nya kampanj: Solidaritet.

Det stora kampanjsläppet kommer att ske under fredag på Ullvigymnasiet i Köping med CUF´s förbundsordförande Magnus Andersson på plats!

Med vajande fanor och knutna nävar intar vi Ullviskolan för att solidaritetsmärka den. Redan idag så släpper vi kampanjwebben http://www.riktigsolidaritet.nu/

- Vi kräver tillbaka ordet och innebörden! Solidaritet handlar om alla människors rätt till frihet och lika möjligheter. Solidaritet är inte att socialistiska politiker ska berätta för oss vad vi ska tycka och göra, säger Fredrik Andersson, distriktsordförande för Centerpartiets Ungdomsförbund i Västmanland.

Kampanjen består av fyra delar: Internationell Solidaritet, Solidarisk Skola, Solidarisk Miljö och Solidarisk Välfärd. Kampanjen kommer att drivas under ett år.

Centerpartiets Ungdomsförbund tar med Solidaritet ställning för en stat som ger alla samma förutsättningar, för en skola där eleven får vara med att bestämma, för fattiga länders möjlighet att bli rika och för en schysst miljö.

Kampanjen kommer att smygstarta redan på torsdag med solidaritetsfika på Cafe Latte i Köping från kl 16.

Press, makthavare, ungdomar känn er välkomna!

För mer information kontakta:
Fredrik Andersson, distriktsordförande CUF Västmanland
0737-283032
fredrik.andersson@centerpartiet.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar