lördag 27 oktober 2007

Dom nya moderaterna sossar på...

Retoriken sitter numera i ryggen och moderaterna verkar vara eniga och tro att dom driver rätt arbetslinje. "Det är klart vi ska ha en stark arbetsrätt", det skulle kunna komma ifrån vilken sosse eller vänsterpartist som helst! Jag tror att moderaterna måste inse när det är dags att sluta flörta med vänsterväljare för att stanna upp och fundera "Vad håller vi egentligen på med?" Det är ett nytt val om 2010, och moderaterna behöver nog bestämma sig för vilken spelplan man vill spela på.

Jag rekommenderar Moderaterna att inom kort starta ett par studiecirkel som kan ha namn som: "Idelogi för Moderater" , " Utveckling, även på arbetsmarknaden" , "Nytänkande, förbjudet?" , "Vi har makten, men vi är fortfarande sossar - varför?"

Det finns en hel del frågetecken, inom kort så tror jag att det är många muf:are som kommer att byta medlemskap till Centerpartiet. Mycket pga att vi vågar driva frågorna för människan, för företagsamheten och för Sveriges bästa! ¨

Välkomna!

Nu ska jag strax iväg till stationen i Köping för att hämta upp Svearådet. Vi ska ha två dagar intressant uppstartshelg för just Sveaårådet. Det blir kommer att bli gööör...kul !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar