måndag 5 december 2011

220. Joarsbo Naturprodukter

Ekologisk, KRAV-märkt saft & sylt


På företagets websida kan vi läsa "Joarsbo Naturprodukter är ett familjeföretag som ligger i Kalv i sydligaste Västergötland. Mitt i skogen och mitt i naturen vid den vackra sjön Fegen, känd för sina naturvärden. Vi tillverkar ekologisk, KRAV-märkt saft & sylt. Vi använder rena svenska råvaror och gamla enkla recept. Så naturligt och enkelt som möjligt vilket ger högsta kvalitet! Våra produkter distribueras ut till butiker i hela landet, direkt eller via grossist. Fråga gärna efter våra safter & sylter om du inte hittar dem på hyllan i din butik.


Välkommen att besöka vår gårdsbutik i Joarsbo!Vi har inga speciella öppettider men finns för det mesta på plats! Ring om du vill vara säker på att vi är där! Telefon 0325 - 540 64 eller 540 90. Här kan du handla ur hela vårt ekologiska sortiment. Vi har även en populär presentförpackning i form av en trälåda. En tur till Joarsbo kan kombineras med många andra trevliga utflyktsmål i Kalv och dess vackra omgivningar.


Backa Loge sommarcafé vid Fegensjöns strand ligger i närheten och Kalvsjögårdens KRAV-auktoriserade restaurang likaså." källa


Kontakta företaget via websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar