tisdag 13 december 2011

247. Råberga Ekoprodukter

närodlad kvalitetsmat som ger dig mer än bara en god smakupplevelse


På företagets websida kan vi läsa "Mitt på Närkeslätten, 1,5 mil sydväst om Örebro har vi i familjen Persson vårt lantbruk. Vår målsättning är att tillhandahålla närodlad kvalitetsmat som ger dig mer än bara en god smakupplevelse.

1977 tog vi över gården från Gunnars far och sedan 1989 har vi bedrivit ekologisk spannmålsproduktion. I mitten av 1990-talet började vi själva sälja våra förädlade produkter under varumärket Råberga Ekoprodukter. 2007 köpte vi Kullens kvarn i Glanshammar utanför Örebro. Där mal vi den spannmål som sedan är grunden i våra produkter. Vi har sedan dess även produkterna från Kullens kvarn i vårt sortiment.

Råberga Ekoprodukter är ekologiska produkter från spannmål som vi odlar utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgjorda gödningsmedel. Vår målsättning är att så stor del som möjligt av råvaran till dessa produkter ska vara odlade på vår egen gård.

Produkterna från Kullens Kvarn kommer från närodlad spannmål som vi köper in från lantbrukare så nära vår kvarn som möjligt för att få så korta transportsträckor det går.

Mer information om vår verksamhet och våra produkter från Råberga Ekoprodukter och Kullens kvarn hittar ni här på vår hemsida. Varmt välkommen att titta runt, och tveka inte att ta kontakt med oss om ni har några frågor, eller varför inte hälsa på oss i vår kvarn!

Vänliga hälsningar Eleonor och Gunnar Persson. " källa


Kontakta företaget via websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar