tisdag 13 december 2011

249. Solberga Ved

Fin ved, kapad och kluven. Perfekt för braskaminen! 


På företagets websida kan vi läsa "Solberga Ved är ett familjeföretag, som i grund och botten utgår ifrån Solberga Lantbruk. Här har det bedrivits jord och skogsbruk i över 70år inom familjen Andersson. Verksamma inom företaget är bröderna Lars och Jörgen. 


Sedan starten 2001 levererar bröderna genom god service - mycket fin björk och blandved från familjegården Solberga. Vi är stolta och glada över den fina respons som vi får på vår ved. Många av våra kunder har varit med oss sedan starten och är trogna återkommande kunder. Tack till dig som väljer Solberga Ved! För ett litet familjeföretag betyder det oerhört mycket, vi har skyndat långsamt och byggt upp vår vedförsäljning under dessa första 10års tid med tonvikt på bra ved till våra kunder. Det gör vi eftersom vi eldar själva med ved och vet hur viktigt det är med ved av hög kvalitet.  Oavsett om du vill myselda, kompletteringselda eller vill elda med ved som din huvudsakliga energikälla så kan vi hjälpa dig med ditt behov.


Nu rustar vi till vintern genom att producera mer ved till dig som eldar i kamin, vedpanna eller till badtunnan. Välkommen med din beställning! " källa


Kontakta företaget via websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar