onsdag 7 december 2011

232. Magnolia

Visningslokal för nya och innovativa produkter, utflyktsmål och turistanläggning


På företagets websida kan vi läsa "Detta är landet. Utkanten av Varaslätten. En vanlig liten bondgård där det förr i tiden fanns hästar, kor, några grisar och hönor och givetvis några katter. Lantbrukarfamiljen fyllde ladan med hö, rännet med halm. På logen stod tröskverket och spannmålet lagrades på loftet i uthuset.


På andra sidan vägen rinner ån Nossan, som rinner norrut och mynnar ut i Vänern. Här i den lilla byn Bredöl fanns förr bland annat lanthandel, bilverkstad, kvarn, såg och mejeri. Lanthandeln är sedan länge nerlagd och mejeriet agerar numera ostlager, men glädjande nog så har bilverkstad, kvarn och såg fortfarande full kommers.


Traditionell lantgårdsmiljö på framsidan som vid en första anblick inte direkt imponerar, men vi lovar överraskningar på insida och baksida.


Magnolia är i grunden en visningslokal för nya och innovativa produkter av egen tillverkning. Det har med åren växt och är nu ett utflyktsmål och turistanläggning. Ägare till Magnolia är bröderna Jan och Bo Ansbjer som även äger och driver andra verksamheter:


Utflykts-målet för hela familjen inklusive hunden. Vi serverar buffé som passar alla och hembakat till kaffet. Besök Jans hobbyträdgård på 7000 m2 med 200 sorters dahlior. Gårdsbutik med egenproducerat och lokalproducerat, blommor, tillbehör, skrapbokning, pysselrum och egenproducerad inredning. För barn och tonåringar finns aktiviteter som internetdatorer, Wii-spel, PlayStation, rit- och lek-utrustning. Utställning om Historisk utveckling kring Nossan. Konstutställning med byte varje månad." källa


Kontakta företaget via websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar