söndag 4 december 2011

206.Fishyourdream.com

Sportfisketurism på Gotland


På företagets websida kan vi läsa "Fishyourdream.com är ett gotländskt företag inom fisketurism startat 2006. Tanken är att när du valt en upplevelse hos oss skall allt ingå, när du väl är på plats skall så få praktiska detaljer som möjligt störa upplevelsen. Vi vill driva vår verksamhet med en starkt ekologisk och långsiktig inriktning. Vi förespråkar "catch and release" av all fisk som inte hamnar på kvällens middagsbord. Bland annat för detta har FishYourDream.com tilldelats Ekoturismföreningens kvalitetsmärkning Naturens Bästa. 


Per Jobs, grundare av FishYourDream.com erbjuder även företagsrådgivning, främst till naturturismföretag men även till andra verksamheter som boendeanläggningar, aktivitetsbolag och myndigheter. Fokus ligger på lönsamhet, produktutveckling, paketering, export och nätverksbyggande.
På dessa områden utförs även kurser, workshops och föreläsningar. 
Erfarenhet finns även av rådgivning i utlandet. 


Per Jobs driver ett flertal turistverksamheter på Gotland, bl.a. Naturens Bästa-certifierade och medialt mycket uppmärksammade sportfiskeföretaget FishYourDream AB . Han har återförsäljare för sitt företag i ett antal länder och har exportmarknaden som sin huvudsakliga marknad. Per jobbar sedan 2007 med föreläsningar och rådgivning till främst företag men även till myndigheter och organisationer. Per kan med sin erfarenhet hjälpa dig i din företagsutveckling samt fungera som inspiratör och gott exempel." källa 


Kontakta företaget via websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar