söndag 11 december 2011

237. Kölefors Maskin AB

Bygger vedmaskiner 


På företagets websida kan vi läsa "Vi har byggt vedmaskiner i 30 år , de senaste 10 med inriktning på kompletta vedfabriker. Kunderna hos oss är professionella vedframställare, både riktigt stora men även de som kör i lite mindre skala.


Hos oss får du hjälp med hela kedjan i vedframställningen. Högsta kvalitet och bästa service är ledorden på Kölefors Maskin AB.


Vår affärsidé är att tillverka kvalitetsmaskiner till konkurrenskraftiga priser. Det kan vi göra genom att vi konstruerar, tillverkar och säljer maskinerna själva. Vi började tillverka vedmaskiner 1980. Idag är hela vår produktion inriktad på maskiner och utrustning för vedhandlare och kunder som producerar stora kvantiteter ved.


I våra egna lokaler i Kölefors, strax norr om Kisa i Östergötland, har vi en bra verkstad och stora ytor för praktisk demokörning. Försäljning av maskiner, utrustning och säckar görs av oss utan återförsäljare eller mellanled, på så sätt kan vi hålla mycket bra priser på våra produkter. Ett välsorterat reservdelslager finns i lokalerna. Kontakta oss gärna om ni vill komma på demo eller om ni har några frågor." källa


Läs mer om företagets erbjudande på websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar