Naturligt bäst för grisen
Sedan år 2000 driver Carina Andersson tillsammans med sin man Johan ekologisk svinuppfödning på Högsta gård strax utanför Köping. Här får grisarna födas upp i sin naturliga miljö, vilket innebär att grisarna tillbringar mycket tid utomhus. Källa: Närodlat i Västmanland.
På fredagar mellan 12.00 - 18.00 öppnas dörrarna till Högsta Gårsdbutik, här finns möjlighet en unik möjlighet att få tag på riktigt fina och goda ekologiska produkterna från gården; revbensbjäll, korvar, kotletter, julskinka och prinskorv. Känn hur det riktigt vattnas i munnen!
Kontakta Högsta Gård via websidan
Sedan år 2000 driver Carina Andersson tillsammans med sin man Johan ekologisk svinuppfödning på Högsta gård strax utanför Köping. Här får grisarna födas upp i sin naturliga miljö, vilket innebär att grisarna tillbringar mycket tid utomhus. Källa: Närodlat i Västmanland.
På fredagar mellan 12.00 - 18.00 öppnas dörrarna till Högsta Gårsdbutik, här finns möjlighet en unik möjlighet att få tag på riktigt fina och goda ekologiska produkterna från gården; revbensbjäll, korvar, kotletter, julskinka och prinskorv. Känn hur det riktigt vattnas i munnen!
Kontakta Högsta Gård via websidan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar