söndag 27 november 2011

173. Annalunda Ting

En annorlunda butik på landet


På websidan kan vi läsa "Annalunda Ting är en lite annorlunda och gammaldags butik som erbjuder det mesta från romantiska gamla spetsar, rosor och änglar till det lite mer ruffiga som rost, zink och betong. Inredning i lantlig stil för hem och trädgård, antikt och kuriosa, vintage, gamla textilier, presenter, sköna tvålar, sydda och målade alster, vintagebilder, te, kaffe, lavendel i lösvikt, design & hantverk, återbruk och mycket mer. 


Gillar du antikt och gamla vackra ting med härlig patina, shabby chic, factory vintage, cottage vintage, kuriosa, retro, 50- o 60-tal, bondromantik, jugend, lantlig romantik, vitt, svenskt, franskt, danskt, engelskt, sekelskifte...hantverk och design, då hittar du säkert något hos Annalunda Ting!


Söker du det där lilla extra så gör ett besök! Vi finns både som webbutik (t om 111130)* och som gårdsbutik i Tingsryd, Småland. 


*Vi vill nu inrikta oss mer på och satsa på Annalunda Tings gårdsbutik med nuvarande och 
utökat sortiment, kurser och andra event, specialbeställningar/uppdrag för företag, återförsäljare och privatpersoner och egen design & tillverkning. Detta kommer att innebära att webbutiken  i nuvarande form och med nuvarande sortiment och näthandel EJ kommer att finnas kvar från 1 december i år. Annalunda Ting kommer förstås fortfarande att finnas kvar med hemsida, på FB och på bloggen. 


 Håll Dig uppdaterad genom bloggen och Facebook!


Av gammalt, nytt, loppisfynd, shabby, vitt, rosor, romantiskt, rost, gjutjärn, vackert gammalt porslin och glas, vackra textilier, gammalt linne, spetsar, monogram, fattigmanssilver, zink... kan du med återbruk, kreativitet, känsla och fantasi skapa Ditt vackra och personliga hem. Ett hem som andas lantlig romantik, vintage, shabby chic och nostalgi. Det vackraste och personligaste hemmet är det där det finns skönhet, charm, fantasi och balans i en härlig blandning av gammalt och nytt! Hos Annalunda Ting hittar Du de annorlunda tingen för Ditt lantliga hem!


Hos Annalunda Ting hittar Du bara handplockade och noga utvalda gamla och nytillverkade vackra ting främst i lantlig romantisk stil.  I butiken finns också vackert och "annalunda" hantverk i betong, trä, textil, foto - och bild med mera.


Sortimentet varierar mycket och nästan dagligen kommer det in nya saker till gårdsbutiken. I butiken på nätet finns bara ett axplock. Söker Du något speciellt får Du gärna höra av Dig. Kanske det finns i gårdsbutiken eller kanske kan vi leta upp det till Dig. 


Självklart är det som säljs i rengjort och i fräscht skick. Finns fläckar, skador eller andra skavanker står detta med i beskrivningen. Vi är dock inte ofelbara utan kan missa, och isåfall är det bara att höra av sig till Annalunda Ting. Alla textilier är nytvättade enligt konstens alla regler och bara naturvänligt och allergisäkert tvättmedel används. För ev fläckborttagning och blekning används ättika, miljövänligt bleksalt och flytande galltvål. Efter tvätt manglas och stryks/pressas örngott, lakan, handdukar, dukar. Vissa ting återbrukas och blir till något annat. 


All fotografering sker här på Annalunda och om Du önskar fler eller mer högupplösta bilder går det bra att höra av sig till Annalunda. Likaså om Du har frågor eller vill ha exakta uppgifter om mått och storlek. Vi ser helst att Du tar kontakt via mejl då vår telefontid är begränsad. 


Varmt välkommen till Annalunda Ting! Vi hoppas att Du ska trivas här, bli inspirerad och hitta sådant som Du tycker om och som förgyller din dag!


Vänliga hälsningar Annie m familj. " källa


Kontakta företaget på websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar