lördag 12 november 2011

123. Farmens Ekovaror Gnarp

Producerat med stolthet


Diversifierat landsbygdsföretagande kombinerat med genuint intresse för relationsskapande kundkontakter. Ekologiskt och miljövänligt genom hela företagskedjan. Djurens omvårdnad och välbefinnande sätts i första hand.

På företagets websida kan vi läsa "Vi heter Åsa o Björn och är ett lantbrukarpar som har fötterna och intresset långt ner i jorden, vi tycker det är spännande att följa årstider, utveckling och producera något som vi med stolthet och trygghet kan erbjuda våra kunder att servera på sin tallrik. Vår gård ligger i norra Hälsingland i byn Gnarp, där driver vi vårt ekologiska lantbruk, som består av tre gårdar med amkor och deras kalvar. Jorden runt dessa gårdar betas av djuren och vi sår och skördar all mat som dom behöver. Korna bor i ligghallar som dom kan gå ut och in i som dom vill.Vi är certifierade i ett  ekologiskt kontrollorgan som heter SMAK.

Här är våra produkter
Vi vill sälja våra produkter direkt till kunden, som kan vara privatperson. butik eller restaurang. Till privatkunder erbjuder vi 10 kg lådor innehållande renskurna bitar och färs, lådor med enbart färs kan beställas. Köttet till festen eller den fina middagen kan vi hjälpa dig med. Vi erbjuder även andra varor med anknytning till lantbruket som tex. mejeriprodukter, bröd, sylt, marmelader eller det kunderna efterfrågar." källa

Kontakta företaget via websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar