söndag 6 november 2011

100. SGs Potatis AB, Nickbergets Jakt och Fiskecamp

Entreprenören bakom gör det möjligt


Det är entreprenören Gunilla Gustafsson som intar plats nr 100 "Landsbygdsutveckling 250s lista" över företagare och företag på landsbygden som gör sin grej. Gunilla har ett måtto i "Det gäller att våga, annars kommer man ju ingevart". Det i sig säger mycket om hur man behöver vara som person för att saker och ting ska hända. Vill man att det ska hända, så får man helt enkelt ta tag i det själv!


Gunilla Gustafsson driver två företag. Det första, tillsammans med sambon Håkan Flyckt, är SGs Potatis AB, som omfattar försäljning av potatis, hästfoder och kött, uthyrning av stallplatser. Företagets namn SG står för Gunillas pappas intialer (Sören Gustafsson) som startade företaget och kom på den smarta idén att sälja potatis direkt till konsument via bensinmackar för 25år sedan. 


Det andra är Nickbergets Jakt och Fiskecamp, som ordnar jakt och fiskearrangemang. Jagtcampen arrenderar 5000hektar mark och två sjöar av Sveaskog. Gunilla skräddarsyr jakt på älg, bäver, hare, skogsfågel och säljer fiskepaket. Hon bokar även annat boende om jaktstugan känns för enkel. Hon fixar det som behöver fixas. En riktig entreprenör som är värdefull för landsbygdens utveckling!


Läs mer om Gunillas andra företag, Nickbergets Jakt och Fiskecamp  här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar