Gröna Hagars kött är ett samarbete mellan lantbruksgårdarna Berga Gård, Ängstorp, Rörbo, Fallängetorp, Skogsbyn, Per-Ols gård. På företagets websida kan vi läsa följande om Gröna Hagars kött |
"Vi är en grupp lantbrukarfamiljer som samarbetar med gårdsförsäljning av ekologiskt, lokalproducerat nöt- och lammkött. |
Gröna Hagars kött kan man äta med gott klimatsamvete. |
Vår produktion är klimatvänlig och hållbar. Våra djur äter det foder som gården eller dess närhet ger. Foderproduktionen sker så resurssnålt som möjligt. Vi använder bara gräs – hö, ensilage och ängshö, växter som binder in kol i marken, och därmed förbrukar koldioxid i luften. Gröna Hagars Kött skapar öppna landskap och smakupplevelser på ett naturligt och klimatvänligt sätt. I Gröna Hagars lägger vi vikten på att få fram ett välsmakande kött med hög kvalitet, rikt på den fleromättade fettsyran omega-3 och garanterat fritt från genetiskt modifierade organismer (GMO). Kvalitet går före kvantitet. Gröna Hagars kött är ett kött med identitet – du vet varifrån det kommer. Du vet vad du äter." källa gronaangarsgard.se Se mer på websidan |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar