onsdag 30 november 2011

188. Best of Scandinavia

Det bästa av Landsbygden i en webbutik


På företagets websida kan vi läsa "Best of Scandinavia – din webbutik för skandinavisk design och konsthantverk. Hos oss kan du handla vackra och unika skandinaviska ting. I vårt utbud finns inte bara stora märken utan också fint lokalt konsthantverk och tidslös design. Alla våra produkter har valts ut med stor omsorg. Vi lägger stor vikt på bra kvalitet och ett unikt utseende på våra produkter. Allt vi säljer har sin alldeles egen historia att berätta. Personlig kontakt med våra leverantörer är viktigt för oss och det syns på vårt sortiment: här hittar du saker som inte alla har.


Best of Scandinavia är ett litet företag. Fördelen för våra kunder är att vi kan erbjuda en mycket individuell och personlig service. Vårt mål är att göra ditt inköp till en positiv upplevelse. Vi jobbar hårt på att ständigt utveckla vårt utbud och vi vill att du som kund känner dig nöjd när du handlar hos oss och är glad överraskad när du öppnar ett av våra paket. Allt du beställer hos oss slår vi in som present - självklart utan att du behöver betala extra för denna service.


Best of Scandinavia grundades 2011 av Stefanie Andersson, entreprenör och företagare. Med en bakgrund som copywriter inom reklambranschen bytte hon inriktning och tog ett steg i en ny bransch inom webbhandeln. Hennes fascination av den skandinaviska designen ledde till önskan göra detta tillgängligt för en bredare kundkrets i och utanför Sverige. " källa


Kontakta företaget via websidan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar